Τρίτη 4 Σεπτεμβρίου 2007

Σύγχρονη Τέχνη στα Δάση της Σαλαμίνας...


Διαμαρτυρόμαστε συνεχώς εδώ και χρόνια ότι το νησί μας πάσχει στο θέμα του πολιτισμού. Λέμε ότι ο Δήμος δεν κινητοποιείτε καθόλου πάνω σ΄αυτό το τομέα και ότι τέλος πάντων, ότι προσπάθεια και αν κάνει είναι μέτρια έως κακή.

Ε λοιπόν αυτό είναι ένα μεγάλο ψέμα που αγγίζει τα όρια της συκοφαντίας. Πρέπει τόσα χρόνια ή να είμαστε τυφλοί ή αχάριστοι. Μπορεί να φταίει και ο Δήμος που δεν το έχει διαφημίσει...

Κι όμως, εδώ και χρόνια στα δάση της Σαλαμίνας πραγματοποιείτε η πιο ελεύθερη, η πιο προχωρημένη και μακροβιότερη Έκθεση Σύγχρονης Τέχνης. Ο οποιοσδήποτε μπορεί να πάρει μέρος, αρκεί να έχει τα κατάλληλα υλικά και φυσικά φαντασία!!!

Για όσους θέλουν να δουν τα εκθέματα από κοντά, σας ενημερώνουμε ότι ο συγκεκριμένος εκθεσιακός χώρος βρίσκεται στο δάσος της Μονής Φανερωμένης. Η είσοδος είναι δωρεάν και λειτουργεί όλο το εικοσιτετράωρο. Όπως είπαμε και παραπάνω μπορείτε και εσείς να γίνετε ενεργά μέλη της έκθεσης και οχι απλά παθητικοί θεατές, λίγη φαντασία θέλει.

Θα επανέλθουμε στο επόμενο post με άλλο εκθεσιακό χώρο. Μόλις σας τους παρουσιάσουμε όλους θα κάνουμε μια πρόταση για την ενοποίησή τους έτσι ώστε να πραγματοποιηθεί η Πρώτη Μπιενάλε της Σαλαμίνας με τίτλο DESTROY SALAMIS.









Δεν υπάρχουν σχόλια: